Golfaa & majoitu laadukkaasti

Parhaat jälkipelit Puustilan huviloissa!

 

Puustila Golf & Ski:n majoituskohteet sijaitsevat Tahkon ydinalueella Tahkolahden aurinkoisella länsirannalla. Oma yksityinen ranta-alue ja upeat maisemat hemmottelevat asiakkaitamme. Ravintoloihin ja kauppoihin on matkaa alle kilometri, Tahko Old Courselle muutama sata metriä ja n. 5 km päässä Tahko Lake & Forest Course. Valittavana runsaasti erilaisia huoneisto- ja huvila vaihtoehtoja 2-15 majoittujalle, yhteensä 130 vuodepaikkaa.


Green feet majoittujille Tahko Golfin kentille heinäkuussa hintaan 40e / kpl 18 reikää ja 25e / kpl 9 reikää ja muina aikoina 35e / kpl 18 reikää ja 20e / kpl 9 reikää.


Perheen kanssa golf -lomalla

Kun matkustat perheen kanssa, löytyy kaikille kivaa tekemistä kävelymatkan päässä Puustilasta.

Tahko Farmin eläinpiha sekä ratsastustalli sijaitsevat aivan vieressä ja kylpylään, Super Corneriin ja ravintoloihin on matkaa alle kilometri. Uimaranta ja laituri sekä soutuveneet ja pelastusliivit ovat kaikkien asiakkaidemme käytössä.

Polkupyörät voit vuokrata Tahko Farmilta -50%. 


Omatoiminen golf -majoitus

Golfaa ja majoitu edullisesti. Voit halutessasi varata meiltä pelkän majoituksen ja tuoda omat liinavaatteet ja huolehtia huvilan loppusiivouksesta. Löydät loma-asunnoistmme sopivan vaihtoehdon myös pienelle golf -porukalle.


Tee varaus kätevästi nettivaraamossamme kohdassa "tutustu ja varaa".

Tai

Tiedustelut ja varaukset myös puhelimitse:

Keskusvaraamo TAHKOcom

Avoinna ma-pe 9-17

p. 017 481 400


Keskusvaraamon suljettuna ollessa Puustila Golf & Ski toimisto palvelee golfareita 24/7 

P. 0400-529 899 

hannu@puustila.com

http://www.puustila.com